Bibeltimman | Gudstjänster | Grupo español

Du är alltid välkommen!

Som församling träffas vi för att fira gudstjänst och studera Bibeln varje lördag förmiddag – och vi är glada om du också vill vara med!

Vi börjar kl 10:00 med Bibeltimma.

Då studerar vi Bibeln under en timma i olika mindre grupper.

Bibeln är världens och historiens viktigaste bok. Ingen annan bok kan räkna med sådan trovärdighet när det gäller livsåskådning, tröst, hopp och sanning som Bibeln. I Adventkyrkan tror vi att Gud har skrivit Bibeln med hjälp av människor som trodde och lyssnade till hans Ande. Bibeln, Gamla och Nya testamentet, är Guds Ord. Guds Ord berättar om varför vi finns till, vem Jesus var och vilken framtid Gud har för dem som älskar honom. Att studera Bibeln är därför viktigt.

Klockan 11:15 börjar vi vår gudstjänst.

I Adventkyrkan firar vi gudstjänst på sabbatsdagen, alltså lördagen. Det gör vi enligt den sed Jesus Kristus hade när han levde här på jorden. Sabbaten är en mycket kristen högtid, om än bortglömd i många kristna kyrkor. I sabbaten illustreras den harmoni och vila som vi kristna har i frälsningen och som vi längtar efter då Jesus kommer tillbaka för att upprätta sitt eviga rike och göra slut på all ondska i världen. I sabbaten, som Gud själv avskilde och välsignade när han hade skapat jorden, lovar Gud människan en särskild gemenskap och omsorg. I sabbaten vilar vi i förvissningen om att Gud har räddat oss därför att vi tror på Jesus Kristus, hans Son.

I våra gudstjänster sjunger vi tillsammans, ber, läser Bibeln och hör på en predikan. Gudstjänsten är ungefär en timma lång. Efteråt brukar vi fika tillsammans.

Vi hoppas att du ska känna dig välkommen att delta i våra aktiviteter. I menyn här intill ser du länkar med mer information om vad som händer och sker i Adventkyrkan.

Föredrar du spanska som språk finns både Bibeltimma och Gudstjänst också på spanska.

Har du frågor, kan du alltid kontakta församlingen: .

Sidan uppdaterades 2008-01-13