Bibeltimman | Gudstjänster | Grupo español

Bibeltimman

Hos oss har Bibeltimman alltid varit en viktig del av vår verksamhet och vår identitet. Förr hade våra "sabbatsskolor" (som de hette då) fler medlemmar än våra församlingar. Idag kan det vara så att om gudstjänsten råkar bli inställd, så kan man oftast räkna med att bibelstudiet genomförs i alla fall.

Vi samlas i olika grupper. En mer traditionell "Sabbatsskola" och i smågrupper där vi kommer riktigt nära livet och Gud och utmanas att växa. Bibeltimman är till för både barn och vuxna.

Bibelstudium för vuxna

De vuxna har ett studiematerial som är det samma över hela världen, kallat Bibelstudium helt enkelt. Ibland går studiet igenom en bibelbok under ett kvartal, eller så tar det upp ett tema eller ämne.

Bibelstudium på svenska hittar du här i pdf-format. Vill du beställa Bibelstudium som ett häfte, kontakta på Adventistsamfundet, 08-545 29 770. Du kan här komma åt bibelstudierna på Internet på följande språk:

Tidigare svenska utgåvor finns [här].

Besöker du oss går det alltid att låna ett exemplar.

Bibelstudium för ungdomar

Bibelstudier för universitetsstuderande och ungdomar hittar du här på engelska och andra språk:

Bibeltimman för barn och tonåringar

Barnen har ett alldeles nytt material som heter Bibelkul. Det finns inte tillgängligt på svenska på Internet, men du kan beställa genom att kontakta på Adventistsamfundet, 08-545 29 770. För att se det engelska originalmaterialet kan du gå vidare till GraceLink.

Sidan uppdaterades 2005-10-17